Korak po korak

Korak po korak👣👣, step bi step 👣👣


  Foreverove proizvode koristim otprilike dvije godine i mogu reći da ih obožavam. Pričala sam drugima o njima tako da su mnogi na taj način dobili želju za probati iste. Ukratko, već sam tada radila ono što radim i sada, samo nisam znala koje sve prednosti ova kompanija nudi. Zahvaljujući upornosti mogu sponzora i većini manifestacija kojima smo nazočili suprug i ja, shvatila sam da je ovo prilika koju ne smijem propustiti.  Suprug na početku nije ni znao da ja radim “ženski kozmetički biznis”, ali nakon Holiday Rellyja u Poreču i Božićnom susretu u Budimpešti, to se promijenilo.
Izvanredno je osjetiti da ovaj business ne udaljava članove obitelji, većih spajaju. Moj tim svakodnevno raste, nastojim napraviti i naučiti sve što mi sponzor pokaže, kako bi samo postala uspješna i bolja verzija sebe, a to je tako jednostavno.

 Volite te i koristite Foreverove proizvode 

 Neka temelj svega bude Aloe Vera Gel - njime započnite i završite svaki dan! Osjetit ćete promjenu! Ako pastu za zube kupujete negdje drugdje, posao neće funkcionirati. Pogledajte svoju kupaonicu -jesu li tamo uistinu proizvodi kompanije koje predstavljate i od koje očekujete goleme bonuse! Nadam se da jesu! Da biste ovdje zaradili novce, morate zamijeniti ‘svoje’ proizvode za Foreverove, a ako dobro promislite, uz Forever u startu profitirate i štedite.

Ako želite uspjeh,  morate preuzeti odgovornost za svoj posao


Na početku dok još nisam dovoljno znala u kompaniji koja stoji iza mene, poslovnom planu i benefitima, dogovorila sam da ću samo koristiti proizvode. Onda sam jednostavno shvatila da je Forever istinu ovdje radi mene i dat će mi sve kako bi ja ostvarila svoj san.

Imajte ciljeve!

 Morate željeti uspjeh, morate žudjeti za ljepšom, sretnijom, bezbrižnijom budućnosti, a za to morate imati novaca. Ako vam odgovara kako trenutno živite i ako mislite da ne možete ništa promijeniti, onda je 10 različitih izvora zarade u Foreveru uzalud, nećete ništa učiniti da budu vaši.

Tražite izazove, budite željni dokazivanja i to ne samo drugima već i sebi! Važno je da imate unutarnju motivaciju koja vas tjera, jer ćete tako pronaći put do uspjeha i to će vam pomoći pobijediti negativnosti. Uvijek će biti ‘dobronamjernih’ komentara. Nikom od nas nije bilo drugačije, uvijek će biti nekog tko zna bolje, tko će vam dijeliti savjete, ali vi slušajte samo svoje sponzore. Oni su ispred vas u ovom poslu! Meni je moj sponzor svojevremeno savjetovao da zapišem kome želim dokazati da ću uspjeti u ovom poslu i da će mi to pomoći. Pa... pomoglo je!


Pohađajte događanja!

Ako imate ozbiljne namjere, onda trebate biti na svim skupovima Forevera sa svojim suradnicima. Ako još nemate suradnike, onda sami. Nemojte čekati društvo za odlazak! Mi preporučujemo svima da dođu pogledati sve priredbe: prezentacije proizvoda, poslovne prezentacije i dane uspješnosti! Ako ih sami ne vide, neće znati prepričati svojim znancima kamo ih pozivaju. Ionako će se tek dugoročno vidjeti tko se osjeća dobro u našem okruženju.

 Budite iskreni!


Iskreno prepričaj te kupcima svoja iskustva s proizvodima! Ne obećavate nešto što ne možete ispuniti. Budućim poslovnim partnerima iskreno ispričajte sve o mogućnostima. Ovdje svatko može postati uspješan ako će raditi, jer imamo najbolji poslovni plan, odlične proizvode, dobar edukativni sustav i izvanredna vodstvo kompanije. Ostalo je na vama.

 Budite strpljivi!




Primjedbe