Forever Absorbent-C


Zašto volim Forever Absorbet C?

Danas ću vam ukratko opisati meni jedan od dražih proizvoda, a to je Forever Absorbent C vitamin. Volim ga  jer ga dajem svojoj djeci umjesto bombona, a one ga jednostavno obožavaju. Ja si umirujem savijest jer znam da im čini dobro za njihov organizam, jer osim što povećava imunitet i unos energije, odraslima pruža zaštitu protiv stresa, smanjuje štetne učinke pušenja i zagađenog zraka, povećava otpornost, štiti kožu itd.





Ovaj dodatak prehrani dolazi u obliku tableta za žvakanje, sa sladilom i medom. Jedna tableta sadrži 60 mg C vitamina koji je radi bolje apsorpcije spojen sa 500 mg zobenih mekinja. Zobene mekinje su biljna vlakna koja se odlično apsorbiraju. Absorbet-C sadrži 100% vitamin C iz papaje, naranče i drugih bioflavonoida, kombiniran s dobro topivim prehrambenim vlaknom, zobi. 

C vitamin koji se nalazi u proizvodu uslijed antioksidativnog djelovanja, doprinosi budem funkcioniranju imuniteta organizma. C vitamin je svakodnevna potreba organizma. Mogu biti sigurna da C vitamin iz prirodnog izvora, koji se dobro apsorbira i koji je u potpunosti iskoristiv za moj organizam, daje podršku mom imunološkom sustavu i čuva moju kožu. Zobene mekinje, koje osiguravaju ujednačenost apsorpcije C vitamina, također igraju važnu ulogu pri odgovarajućem unosu prirodnih vlakana u organizam. 

Zahvaljujući okusu citrusa i meda, Absorbent-C predstavlja najukusniji unos C vitamina tijekom programa C9 ili 15 ili u svakodnevnoj upotrebi. 1 do 2 tablete dnevno s velikom čašom čiste vode, pomaže da i hladne zimske dane dočekamo veseli i zdravi.
 Preporučena doza odraslima dnevno 1 do 2 tablete, djeci ovisno o dobi dnevno 0,5 do 1 tableta.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Za više informacija o našim proizvodima pogledajte na linku u nastavku: MOJA KOŠARICA!

Ja sam Dubravka Marguš Keršin i za sva dodatna pitanja možete me kontaktirati:

 Facebook stranici


E-mail: dubravkamk@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/dubravkamk.flp/

Mob/Viber/WhatsUp: +385/997530013

Primjedbe